Plzeňská restaurace „U Pinkasů“
Typ kuchyně: česká
Adresa: Jungmannovo náměstí 16 , Praha 1
Tušil v roce 1843 Jakub Pinkas, že právě zakládá nejslavnější staročeskou „hospodu“ s nejproslavenějším pivem – místo, kde se budou tvořit dějiny? Jen pár kroků od Václavského náměstí, kde se jako první v Praze čepoval Plzeňský Prazdroj, a to již v roce 1843. Špičkově ošetřené a tradičním způsobem točené pivo nabízíme ve třech podlažích s tím, že každý z těchto prostorů osloví hosty zcela specifickou gastonomií i atmosférou.
„Česká kuchyně je kuchyně mnoha chutí.“
Fotogalerie:
Adresa:
Jungmannovo náměstí 16
110 00 Praha 1
GPS: 50.083235N, 14.423193E
Kontakty:
Tel:+420 221 111 152,
Fax:+420 221 111 153
E-mail: provoz@upinkasu.cz
Web: www.upinkasu.cz
Otevřeno:
Po – Ne: 12.00 – 24.00
Nabídka restaurace:
√ Česká kuchyně
x Mezinárodní kuchyně
x Pizza
x Grill
√ Čepované pivo
√ Pivo z tanku
√ Pravidelné denní menu
x Snídaně
x Donáška
x Cocktail bar
Přijímané platební karty:
√ VISA
√ MasterCard
Přijímané stravenky:
-
Vybavení restaurace:
√ Zahrádka
x Grill
√ Internet, WIFI
x Vlastní parkoviště
x Zdarma parkování v okolí
√ Kuřácká část
√ Salonek
√ Klimatizace
x Odsávání vzduchu
√ Televize
x Živá hudba
√ Bezbairiérový přístup
x Dětské venkovní hřiště
x Vnitřní dětský koutek
x Dětské menu
x Dětské porce
x Vstup se zvířetem
Dopravní spojení:
metro: trasa A – stanice Můstek
Turistické průvodce okolí:
Turistický průvodce Prague City Line - Praha 1 - historické centrum (velikost souboru: 6,8 MiB)
Aktualizováno: 14.10.2018 - Tištěný průvodce ve formátu PDF + nově se SLEVOVÝMI KUPÓNY vás provede historickým centrem Prahy 1. Asi nikde jinde nenajdete takovou koncentraci historických památek a míst, kde na vás dýchá historie a romantika dávno zašlých časů. Málo kde můžete chodit po stejných cestách jako Franz Kafka, Wolfgang Amadeus Mozart, pražský Golem, Jaroslav Hašek nebo klukovská parta z Foglarových Rychlých šípů.
Mapa:
« « Střešní restaurace CODA | Adventure minigolf – zábava se vším všudy » »
Můžete nám zanechat komentář, nebo odkázat na tento článek pomocí trackbacku.