Plaza Alta Hotel ****, ubytování Praha 7

alta-1

9-disabledPlaza Alta Hotel byl navržen tak, aby uspokojil přání a požadavky jak obchodní klientely, tak turistů. Nachází se v klidné a snadno dostupné oblasti. Během zimy 2006 prošel rozsáhlou rekonstrukcí, v současné době je jedním z hotelů v Praze, které poskytují služby na mezinárodní úrovni. Je situován 20 minut od letiště s napojením na dálnici D8 a 3 minuty od vlakového nádraží a stanice metra Holešovice.

Od centra je vzdálen pár minut autem, metrem nebo tramvají a je tak vhodný pro hosty, kteří sem přijíždí za odpočinkem a poznáním Starého Města a hlavních turistických atrakcí.

Konferenční centrum

Hotel Plaza Alta nabízí svým hostům množství dalšího vybavení, které bývá obvyklé jen v těch nejlepších mezinárodních hotelech. Hoteloví hosté mohou bezplatně navštěvovat posilovnu a využít bezpečné podzemní garáže pro 17 vozů. Nová konferenční místnost s kapacitou 60 osob je umístěna v nejvyšším patře hotelu a nabízí tak velkolepé vyhlídky na Prahu. Díky bezplatnému Wi-Fi přístupu na internet a pohodlnému zařízení je tato konferenční místnost velmi vhodným prostředím pro obchodní jednání, školení a oslavy.

Restaurace

Nově otevřená 7 Tacos Restaurant and Café s nově vytvořeným interiérem, který se nachází v přízemí hotelu, je ideálním místem k odpočinku po celodenním jednání nebo návštěvě památek. Hotelovým hostům i veřejnosti nabízí široký výběr z české, mexické a mezinárodní kuchyně.

Kontakt:

Plaza Alta Hotel

170 00 Praha 7
Ortenovo náměstí 22
Tel: +420 220 407 082, Fax: +420 220 407 091
E-mail:
Web:www.plazahotelalta.com

…………………………………………………………………………………………………………………………

Booking on-line

…………………………………………………………………………………………………………………………

Photo Gallery:

« « Hotel Ambassador – Zlatá Husa *****, ubytování Praha 1 | Nové dětské hřiště U Draka v Riegrových sadech » »

Můžete nám zanechat komentář, nebo odkázat na tento článek pomocí trackbacku.

Zanechat komentář